Dienstverlening van Franssen Select

Franssen Select neemt u graag het recruitmentproces (of delen hiervan) uit handen. Zo kunt u zich toeleggen op uw kerntaken terwijl wij ons specialisme uitoefenen: werving en selectie. Elke samenwerking is voor ons maatwerk: in een persoonlijk gesprek informeren en adviseren wij u graag over de verschillende vormen van onze dienstverlening. U bent van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak.

Om u inzicht te geven in de diverse mogelijkheden die wij hebben, treft u onderstaand een beknopt overzicht van ons dienstenpakket aan:

Werving en selectie

Het recruitmentproces is veelomvattend: vacature-intake, searchen, werven, selecteren, matchen, procedure, afronding en evaluatie. Franssen Select kan dit proces van u overnemen. Wij zoeken voor u snel de beste medewerker op de juiste plek. Deze medewerker komt direct in dienst bij uw organisatie.

Interim recruitment (op locatie)

Door te kiezen voor tijdelijke vervanging of versterking van uw organisatie, kunnen de uitvoering en kwaliteit van uw recruitmentactiviteiten te allen tijde worden gewaarborgd. Dit betekent maximale flexibiliteit als u zoekt naar versterking tijdens extra wervingsactiviteiten, tijdelijke vervanging tijdens ziekte of zwangerschap van een medewerker of bij het maken van een professionaliseringsslag in uw recruitmentproces.

Detachering / payroll

Zodra u een werknemer op tijdelijke / interim basis een overeenkomst wilt aanbieden, biedt Franssen Select een dienst die u zowel flexibiliteit als zekerheid biedt. Door onze samenwerking met een vakkundig, gedegen payroll-bureau worden risico’s als ziekteverzuim, salarisbetaling, pensioen en verzekeringen bij u weggenomen en tegelijkertijd goed geregeld voor uw (tijdelijke / interim) werknemer.

Talentmanagement

In de zoektocht naar een baan of nieuwe werknemer spelen competenties, talenten en drijfveren in de huidige arbeidsmarkt een grote rol. Om daar continu op in te spelen, bundelen wij de krachten met een talentmanagementspecialist. Samen nemen we assessments af en helpen we young professionals een vliegende start te maken met hun carrière en hun carrièrepad verder vorm te geven.