Van werving en selectie tot talentmanagement

De beste medewerker op de juiste plek

Wij nemen uw organisatie graag het recruitmentproces (of delen hiervan) uit handen. Geen opdracht is voor ons hetzelfde en elke samenwerking vinden wij maatwerk. Dat begint bij het leren kennen van uw organisatie, achterhalen wat uw wensen zijn, adviseren en het uitgebreid bespreken van de vacature. Hebben we dat helder voor ogen, dan begint onze zoektocht naar de juiste kandidaat.
Daar zetten wij onze ruime ervaring, kennis van de markt en uitgebreide (regionale) netwerk vol enthousiasme voor in. Met als resultaat: de beste medewerker op de juiste plek tegen een betaalbaar tarief.

ONZE DIENSTVERLENING OP MAAT

Vanuit een persoonlijke en professionele aanpak bieden wij verschillende diensten aan, zoals:

  • Werving en selectie

Het recruitmentproces is veelomvattend: vacature-intake, searchen, werven, selecteren, matchen, procedure, afronding en evaluatie. Franssen Select kan dit proces van u overnemen. Wij zoeken voor u snel de beste medewerker op de juiste plek. Deze medewerker komt direct in dienst bij uw organisatie. Dit op basis van ‘no cure no pay’.

  • Interim recruitment (op locatie)

Door te kiezen voor tijdelijke vervanging of versterking van uw organisatie, kunnen de uitvoering en kwaliteit van uw recruitmentactiviteiten te allen tijde worden gewaarborgd. Dit betekent maximale flexibiliteit als u zoekt naar versterking tijdens extra wervingsactiviteiten, tijdelijke vervanging tijdens ziekte of zwangerschap van een medewerker of bij het maken van een professionaliseringsslag in uw recruitmentproces.

  • Detachering / payroll

Heeft u een werknemer op tijdelijke of interim basis nodig? Franssen Select biedt de uitkomst met detachering / payroll. Hiervoor werken wij nauw samen met een vakkundig payroll-bureau dat risico’s als ziekteverzuim, salarisbetaling, pensioen en verzekeringen bij werkgevers wegneemt. Een mooie combinatie van flexibiliteit en zekerheid waarbij je als werkgever geen enkel risico loopt en tegelijkertijd alles goed geregeld is.

  • Talentmanagement

In de zoektocht naar een baan of nieuwe werknemer spelen competenties, talenten en drijfveren in de huidige arbeidsmarkt een grote rol. Om daar continu op in te spelen, bundelen wij de krachten met een talentmanagementspecialist. Samen nemen we assessments af en helpen we young professionals een vliegende start te maken met hun carrière en hun carrièrepad verder vorm te geven.

GAAN WIJ DE SAMENWERKING AAN?

Meer weten over werving en selectie, interim recruitment, detachering, payroll of talentmanagement? Wij sparren graag over de mogelijkheden van onze dienstverlening.

Neem vrijblijvend contact op om deze mogelijkheden te ontdekken en de samenwerking aan te gaan.