Bedrijfseconomisch óf Fiscaal Adviseur

Vacature Bedrijfseconomisch óf Fiscaal Adviseur

Voor een succesvolle, informele organisatie in belasting- en bedrijfseconomisch advies voor familiebedrijven en ondernemingen zijn we op zoek naar een bedrijfseconomisch adviseur óf een fiscalist voor een dienstverband tussen de 32 tot 40 uur.
In de regio Uden-Veghel help jij als bedrijfseconomisch adviseur je relaties om de koers te bepalen in hun leven én in hun onderneming. Je bent het gezicht van het kantoor, en klanten ontzorgen staat voor jou voorop.

Indien wenselijk krijg je de kans om in de nabije toekomst een van de partners te worden.

Jouw werkzaamheden:

Ongeveer 60% van je tijd bezoek je klanten en gaat het gesprek met ze aan. Dit doe je vooral proactief. Je neemt zelf het initiatief om een kopje koffie te gaan drinken bij de klant om zo te horen wat er speelt. Zijn er uitbreidingsplannen? Verandert er iets in de persoonlijke sfeer of komt er een wetswijziging aan die gevolgen kan hebben voor de klant? Gaat het om financiële of fiscale zaken, dan ben jij de sparringpartner en deskundig adviseur.

De overige 40% ben je op kantoor, te midden van zo'n 20 collega's en buig je je over fiscale of bedrijfseconomische vraagstukken en werk je, afhankelijk van je expertise aan jaarrekeningen, managementrapportages, belastingaangiftes of vermogensstructureringen.
Ook stel je adviezen op. Geen uitgebreide documenten vol cijfers en jargon, maar bondige en begrijpelijke samenvattingen van relevante informatie. Je denkt mee met de klanten en begrijpt waar zij behoefte aan hebben.

Profiel Bedrijfseconomisch óf Fiscaal Adviseur

Jij bent een fiscaal óf bedrijfseconomisch expert. Maar wel één die dat niet alleen vanachter het bureau is.
Jij bent vooral ook een relatiebeheerder en netwerker. Je legt makkelijk contact met klanten, of dat nu op kantoor of een netwerkborrel is, en weet snel het vertrouwen te winnen. Dit komt door je natuurlijke flair en inlevingsvermogen. En doordat je ver van gladde verkooppraatjes blijft.

Verder ben je ondernemend en werk je niet alleen aan je eigen ontwikkeling, maar ook aan die van de organisatie. Je ziet kansen en denkt proactief mee over klantadvisering, uitbreiding, digitalisering en communicatie en vaktechnische specialisaties.

Verder vragen we:

  • Een hbo- of wo-diploma in fiscale of bedrijfseconomische richting
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring
  • Woonachtig in regio Uden-Veghel

Arbeidsvoorwaarden Bedrijfseconomisch óf Fiscaal Adviseur

  • Aanvangssalaris tussen € 4.500 en € 6.000 bruto per maand en auto van de zaak
  • 28 vrije dagen bij een fulltime dienstverband
  • Vanaf dag één een eigen klantenportefeuille die je steeds verder uitbreidt
  • Reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling, uitstekende arbeidsvoorwaardenregeling, flexibiliteit in werktijden
  • Platte organisatie met korte lijntjes waarin je nauw samenwerkt met de vier partners

Locatie

Uden

Contactpersoon

Manita Franssen
T: (06) 5130 5832

Bedrijfseconomisch óf Fiscaal Adviseur
Meer details