Franssen Select

Van werving en selectie tot talentmanagement
Wij nemen uw organisatie graag het recruitmentproces (of delen hiervan) uit handen. Geen opdracht is voor ons hetzelfde en elke samenwerking vinden wij maatwerk. Dat begint bij het leren kennen van uw organisatie, achterhalen wat uw wensen zijn, adviseren en het uitgebreid bespreken van de vacature. Hebben we dat helder voor ogen, dan begint onze zoektocht naar de juiste kandidaat.

Daar zetten wij onze ruime ervaring, kennis van de markt en uitgebreide (regionale) netwerk vol enthousiasme voor in. Met als resultaat: de beste medewerker op de juiste plek tegen een betaalbaar tarief.

Lees meer...

Wat doen wij?
Persoonlijk
Persoonlijk contact is de basis van onze dienstverlening. Wij verdiepen ons in uw organisatie en in de (potentiele) kandidaat. Met 1-op-1-contact, betrokkenheid en door het geven van advies en tips bouwen wij aan een warme, persoonlijke band. Zo zetten wij alles op alles voor de juiste match.
Regionaal
Opererend vanuit Uden, weten wij wat er speelt in de regionale arbeidsmarkt van de driehoek Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch.
Wij brengen werkgevers en werknemers en werkzoekenden uit deze regio bij elkaar. Zo ontstaat een win-winsituatie.
Professioneel
Meer dan 20 jaar ervaring in werving en selectie, een groot regionaal netwerk en enorme kennis van het vakgebied, garandeert onze professionaliteit. Tel daar een persoonlijke aanpak en bevlogenheid bij op. Zo is het fundament voor succesvolle arbeidsbemiddeling gelegd.
Contact
Social media
Volg Franssen Select op social media.
Twitter
Facebook
LinkedIn
Instagram
Contactformulier
Neem contact op met Franssen Select via onderstaand formulier.
Contactgegevens

Contact is de eerste stap naar een succesvolle samenwerking.

Franssen Select
Speelweide 26
5404 KD Uden
KvK 17257848

T:
06 5130 5832